Kinderhospice van gespecialiseerd kinderverpleegkundige en muziektherapeut

Wat maakt ZonnaCare uniek?

De focus van kinderhospice ZonnaCare is leuk, ontspannen logeren. Kinderhospice ZonnaCare wordt gerund door een gespecialiseerd kinderverpleegkundige en een muziektherapeut, een unieke combinatie. Het verblijf is huislijk van aard, voorzien van vele faciliteiten en ligt in een bosrijke omgeving.

Het maximum aantal kinderen per zorgsessie ligt rond de drie. Persoonlijke aandacht wordt door kleinschaligheid gewaarborgd. Muziek(therapie) biedt uw kind de mogelijkheid op basaal niveau te communiceren. Bovendien wordt met muziek een veilige manier gecreƫerd om contact te leggen met anderen.

Kinderhospice ZonnaCare faciliteert het vervoer met haar eigen daarvoor aangepaste bus. Naast de chauffeur is er een verpleegkundige aan boord, zorg wordt onderweg gecontinueerd en gewaarborgd. Hiermee willen we juist die doelgroep bereiken waarvoor het zeer moeizaam is zich buitenshuis te begeven.

U kunt zich daadwerkelijk losmaken van de zorg en tijd voor uzelf en uw gezin vrijmaken, sociale contacten onderhouden en energie opdoen.